Multifunctioneel Krachtstation

Published May 15, 21
6 min read

Overzicht Online Sportwinkels - Nu Shoppen

Steeds meer roeitrainers die zijn ontworpen voor zijn gebruik beschikken over een dergelijke functie. Dit komt uiteraard goed van pas wanneer je thuis niet al te veel ruimte hebt óf niet te veel ruimte kwijt wilt zijn aan je fitnessapparatuur. 5 (8kg kettlebell). Airbike, De airbike is een nog vrij onbekend fitnessapparaat.

Airbikes zijn fitnessapparaten vooral bedoeld voor de gevorderde sporters. Ik raad de airbike dan ook zeker niet voor beginners aan. Het mooie van deze bikes is dat de weerstand bepaald wordt door de hoeveelheid kracht die jij levert. Hoe harder jij dus gaat, hoe meer weerstand je krijgt - weerstandsband (weerstandsband). Deze apparaten worden vaak gebruikt in de crossfit wereld, en kunnen je hélemaal slopen.

Sportkleding Of Sportartikelen Kopen?

Van alle fitnessapparatuur voor thuis verbrandt je met dit apparaat dan ook verreweg het meeste calorieën per uur. Omdat je niet alleen met je benen moet trappen, maar ook je armen moeten helpen tijdens het trainen op de airbike, is dit een full body workout. 6. Crosstrainer, De crosstrainer mag natuurlijk niet ontbreken het rijtje met de beste fitnessapparatuur voor thuisgebruik.

De crosstrainer is een apparaat waarmee je een loopbeweging nabootst met extra arm inzet. Veel mensen vinden het trainen op een crosstrainer fijn omdat je hiermee kunt bewegen zonder ook maar enig schokeffect te ervaren. Aangezien je voeten plat blijven staan worden je knieën amper belast. De crosstrainer maakt over het algemeen vrij weinig geluid, wat een erg groot voordeel kan zijn voor in huis.

Sportartikelen Online Kopen

Je hebt echter wel enkele inklapbare modellen, maar deze zijn vrij schaars en niet altijd even goed. Klik hieronder om het beste aanbod voor thuis te bekijken, of bekijk onze crosstrainer test. 9 (Fitness materiaal kopen?). Spinningfiets, De spinningfiets, ook wel spinningbike genoemd is een apparaat wat het thuis fietsen mogelijk maakt. Het wordt vaak verward met de hometrainer.

Een spinningfiets zorgt namelijk voor een wat sportievere houding. Je kunt hier op hogere intensiteit op trainen en is daarmee meer geschikt voor de fanatieke fietsers onder ons. Zoek je dus een goed fitness apparaat voor thuis om intensief op te fietsen? Dan is een spinningbike een goede keuze! Deze apparaten heb je in meerdere varianten en er zit dus ook voor elk wat wils tussen.

Sportkleding Voor Dames Online Kopen

Sport & Lifestyle - Online SportwinkelVechtsportwinkel - Online Vechtsport Winkel & Fitness Shop

Bureaufiets, Dit is een beetje een vreemde eend in deze lijst. Veel mensen zullen nog nooit van een een bureaufiets gehoord hebben. Een bureaufiets, ookwel deskbike genoemd is een soort hometrainer speciaal ontworpen voor achter je bureau. Sport en spel artikelen kopen?. Deze apparaten zijn vooral geschikt voor mensen die thuis veel tijd zittend doorbrengen.

Je ziet deze apparaten tevens op steeds meer kantoren terugkomen. Groot voordeel van dit fitness apparaat voor thuis is dat je je tijd erg efficiënt in kunt delen, omdat je kunt werken en fietsen tegelijk. Interesse in een bureaufiets? Lees dan mijn artikel hierover zodat je de beste keuze kunt maken.

Sportartikelen Online Kopen, Snelle Levering

Beste krachtapparatuur voor thuis, Zoek je naar krachttraining apparatuur voor thuis? Hieronder vind je de beste kracht apparatuur voor thuis:1. krachtstation, Het krachtstation is natuurlijk het allerbeste om thuis te hebben. Met een krachtstation creëer jij je eigen homegym - homegym krachtstation. Het krachtstation is een groot multifunctioneel apparaat met meerdere trainingsunits erop.

Wil je dus graag al je krachttraining thuis doen en je abbonement op de sportschool opzeggen? Dan is het krachtstation een must have. Je kunt er ook voor kiezen om losse krachtapparaten te kopen, maar vaak ben je hier duurder mee uit, en het kost meer ruimte. Je moet echter wel over voldoende ruimte beschikken om dit kwijt te kunnen, en je moet er ook een investering voor over hebben.

8kg Kettlebell

Klik hieronder voor de beste krachtstations en aanvullende tips om op te letten bij het kopen ervan. 2. Fitness racks, Een rack komt erg goed van pas wanneer je aan de slag gaat met zwaardere gewichten. Of je nu wilt gaan squatten, wilt optrekken, of andere oefeningen met een halterstang wilt doen, een rack is eigenlijk een must-have in huis.

Maar welke opties heb je allemaal? Klik hieronder om de mogelijkheden te bekijken:3. Losse gewichten (dumbells)Losse gewichten, ookwel dumbells genoemd zijn natuurlijk niet echt een apparaat, maar wel zeer effectief om thuis te trainen. Door het kleine formaat zijn de gewichten makkelijk op te bergen. Daarnaast kun je zóveel verschillende oefeningen doen met de gewichten dat je alleen al met deze een volledige work out kunt doen.

Overzicht Online Sportwinkels - Nu Shoppen

Balance BoardBestel De Beste Sportproducten.

Je kunt met dumbells niet alleen je bovenlichaam trainen, maar ook je benen. Denk bijvoorbeeld aan lunges met dumbells in je handen. Voor het beste resultaat wissel je trainen met dumbells af met trainen op apparaten. Om thuis te trainen zijn verstelbare dumbbells erg handig. Dit zijn halters waar je schijven aan kunt doen van het gewicht naar keuze.

Bestel Je Sportartikelen Met KortingSportkleding Of Sportartikelen Kopen?

Decathlon heeft over het algemeen een goed aanbod aanbod in gewichten. Klik hieronder om het aanbod te bekijken:Afvallen met gewichten? Afvallen met gewichten, het klinkt voor sommigen misschien raar. fitness. Maar als je doel is om af te vallen kan trainen met dumbells zeer voordelige effecten hebben. Het is wel aan te raden om dit af te wisselen met cardio.

Bestel De Beste Sportproducten.

4. Dip bar, Dip bars vind je in twee verschillende varianten:Free standing dip bars: Deze bestaan uit twee losse elementen. Voordeel hiervan is dat ze erg licht zijn en dat je ze overal mee naar toe kunt nemen. Dip steunen voor aan de muur: Dit is een dipping station dat je aan de muur kunt bevestigen (opdruksteunen).

5. Push-up steunen, De normale push-up kennen we natuurlijk allemaal. Dit is een basis oefening om kracht op te bouwen. Vooral voor beginners is dit een goede oefening. Als gevorderde krachtsporter daarentegen heb je na een tijdje meer uitdaging nodig - vaste halters.Één manier om de push-ups uitdagender te maken is door te variëren met de standen van je handen.

Outlet Sportkleding Online WebshopJe kunt ook proberen in je handen te klappen tussen elke herhaling door, of leg je voeten eens neer op een andere manier is om zogenoemde opdruksteunen te gebruiken. Ik raad echter aan deze steunen pas te gebruiken op het moment dat je genoeg kracht hebt ontwikkelt. Push-up steunen worden ookwel push-up grips of bars genoemd en zijn er in veel verschillende soorten.

Push up board, Als je al helemaal next-level wilt gaan kun je er voor kiezen om een push up board te gebruiken. Dit is een bord waarbij jij de steunen op de door jou gekozen positie kunt vastzetten en bieden daardoor meer stabilieit. 7 - sportschool. Optrekstang, Naast de push-up is de pull up ook een erg goede oefening om thuis kracht op te bouwen.

Online Sportkleding En Fitnesstoestellen Kopen

Maar ook kun je kiezen om de pull up bar tussen de deur te hangen. Ten slotte kun je de optrekstang aan het plafond hangen indien je beschikt over een stevig plafond. Meet van te voren uit wat de juiste hoogte is voor jou. Zorg bij het ophangen er voor dat je met je armen nog net bij de bar kunt.

Ze kosten amper ruimte en zijn vaak stukken goedkoper dan grotere apparaten. Daarnaast zijn deze mini-trainers dankzij hun formaat erg handig om mee te nemen. De apparaten staan op willekeurige volgorde. 1. Mini stepper, De mini stepper, een kleine, compacte variant van het grote step apparaat. Een gemiddelde mini stepper is zo’n 35 cm breed.

More from Gietijzer

Navigation

Home

Latest Posts

Rugstretcher

Published Oct 03, 22
6 min read

Massagekussen

Published Sep 13, 22
6 min read

Welk Padel Racket Past Bij Mij

Published Aug 23, 22
6 min read